avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Problema asigurare CASCO
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Problema asigurare CASCO

Buna seara,

Am patit un accident unde am fost eu vinovat. Am facut amiabila doar ca prima pagina din acel formular am gresit-o cand am completat-o. Apoi am completat a doua pagina, am facut un xerox si apoi originalul l-am dat persoanei pe care am lovit-o si eu am ramas cu copia semnata de acesta cu pixul.

Se poate sa am problema la Casco sa nu-mi accepte acest formular daca nu este hartia originala(specifica) ?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 13:48, 14 Februarie 2015
In mod normal nu ar trebui sa aveti avand in vedere ca nu e caz de regres. Ii spuneti asiguratorului ca ambele formulare sunt depuse la asiguratorul RCA si dvs v-ati facut o copie .
Probabil primul exemplar l-ati distrus ca sa nu se poata invoca gresala cu intentie!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Februarie 2015
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu persoana fara carnet si masina fara rca beatrice_dita beatrice_dita am avut un accident de masina la o trecere de pietoni. eu am oprit la trecere pt ca traversa un pieton, dar masina din spate nu a putut opri pt ca avea viteza ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina inmatriculata in strainatate david8 david8 Am lovit pe cineva in spate, in trafic. Am declarat accidentul la politie. Respectivul avea CASCO. masina mea era inmatriculata in strainatate, problema era ca ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate repare auto accidentata-lipsa acte vinovat la dosar daune nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna seara As dori un ajutor din partea voastra referitor la o problema: acum o saptamana am fost implicata intr-un accident auto. Am fost lovita de un sofer ... (vezi toată discuția)