avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Intrebare legata de repartizarea procurorilor iesiti ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Intrebare legata de repartizarea procurorilor iesiti de pe bancile INM

Buna seara.

Vin cu o intrebare legata de repartizarea procurorilor proaspat iesiti de pe bancile INM.
Aceasta se face in functie de un criteriu? Poate procurorul sa isi aleaga orasul in care ar dori postul? (sunt constient de faptul ca existe limite pentru fiecare oras, cel putin din cate stiu)

In cazul in care doreste sa se reintoarca din Bucuresti (unde a absolvit INM) in orasul natal, acest fapt poate fi luat ca o exceptie, iar astfel sa fie repartizat in locul respectiv?

Multumesc pentru timpul acordat,
Toata stima.
Ultima modificare: Marți, 17 Februarie 2015
Arez, utilizator
Cel mai recent răspuns: Arez , utilizator 00:45, 18 Februarie 2015
Din cate stiu, cei cu medii fruntase isi aleg locurile, iar cei cu medii mai mici, culeg ce posturi raman libere.
Multumesc pentru raspuns. ,,Medii fruntase'' ar insemna care parte din procentajul de absolventi?

Banuiesc ca depinde de numarul de posturi vacante, insa totusi, cam primii 15%, 25% sunt cei considerati avand ,,medii fruntase'', si prin urmare isi vor alege postul?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Februarie 2015
Arez, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere la inm mocike mocike Buna seara!Am si eu a o intrebare.Sunt in clasa a XII-a si dupa terminarea liceului as vrea sa ma dau la Facultatea de Drept din Cluj Napoca si dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Nelamurire in legatura cu slujba de procuror stoica marcus stoica marcus buna ziua ,sunt elev in clasa a 12 si as fi interesat sa fac dreptul pentru a ajunge procuror . Dupa ce susti concursul si daca esti admis ,vei fi repartizat ... (vezi toată discuția)
Numirea direct pe post - o noua gaselnita Mihai 465 Mihai 465 Fiind in perioada depunerii dosarelor pentru admiterea in magistratura cu vechime de 5 ani ghiciti cine se inscriu de zor: absolventi de INM, judecatori, ... (vezi toată discuția)