avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie fiscala

Buna ziua.

Am o intrebare va rog: nu am stiut ca trebuia sa depun la administratia fiscala o a treia declaratie (392 B), sunt PFA. Ar urma sa platesc amenda de 500 lei dar am inteles ca, fiind prima abatere, exista in Codul de Procedura Fiscala/CPF un articol (sau mai multe ?) care prevede un avertisment de data asta, in loc de amenda.
Este adevarat ? Daca da, stiti care este acest articol ? In CPF 2014 ?

Va multumesc frumos.

Cu respect.
Cel mai recent răspuns: George_one , utilizator 15:53, 7 Decembrie 2015
Buna ziua,
Nu exista un asemena articol in Codul de Procedura Fiscala.
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 392a nedepusa iuliaiuly iuliaiuly Buna ziua, Daca nu am depus Declaratia 392a (nu am stiut de schimbarea limitei de la 10.000euro la 35.000 euro) si este prima abatere (adica prima ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA Pot scapa fara amenda avocatii care nu au depus inca declaratia 392 B la administratia financiara ? si cum ? (vezi toată discuția)
Declaratie 205 nedepusa ilmir1 ilmir1 Buna ziua. Am uitat sa depun declaratia 205, de fapt in urma unor eram ferm convins pina astazi ca de fapt nu mai trebuie sa o depun pt salarii Pot sa merg ... (vezi toată discuția)