avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Buna ziua!
Intrebare mea este: popririle pe salarii la angajator se fac si pe normele de hrana, compensatie pentru chirie, sporuri de noapte, pericol, etc. sau doar pe salariul brut sau net?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:51, 21 Februarie 2015
Doar pe salariul net.
In primul rand multumesc pentru raspuns. In al doilea rand mai am o intrebare. Difera popririle pentru pensiile alimentare fata de cele pentru banci?
Da, difera. Sumele datorate cu titlu de obligatie pentru intretinere sau alocatie pentru copii se urmaresc in limita a jumatate din venitul lunar net, iar celelalte (ex. banci) in limita a 1/3 din venitul net.

Difera popririle pentru pensiile alimentare fata de cele pentru banci?

La ce va referiti exact ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie alimentara anca_01980 anca_01980 Buna ziua, Sotul meu este functionar public cu statut special si in afara de salariu de incadrare beneficiaza si de diferite sporuri, inclusiv norma de ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu romydan romydan sunt in executare silita pentru un credit la BCR cu ipoteca pe apartament luat in aprilie 2010 pe o perioada de 20 de ani.mi-a fost blocat contul de salariu in ... (vezi toată discuția)
Infiintare popriri larisalaly larisalaly Buna ziua, Am doua popriri pentru acelasi salariat, de la executori diferiti, pentru dosare de executare diferite (credite bancare). Care este ... (vezi toată discuția)