avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Valabilitate oferta de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Valabilitate oferta de munca

Buna ziua,

Am o intrebare. In luna decembrie 2014 am participat la un concurs de angajare la compania x. Am trecut toate probele concursului, am fost anuntata ca am obtinut postul, am semnat oferta de munca si fisa postului, am facut vizita medicala, urmand ca pana la data de 31 decembrie 2014 sa semnez si contractul de munca. Totodata mi s-a solicitat imperativ sa imi dau demisia de la vechiul loc de munca pentru a avea disponibilitate imediata pentru acestia.
Compania mi-a spus ca ma va contacta telefonic, in schimb nu au mai facut acest lucru.
Am dat nenumarate telefoane la departamentul resurse umane, dar nu am primit niciun raspuns concret, ci doar amanari.
Mi s-a spus ca valabilitatea ofertei de munca este de 90 de zile, dar in oferta nu era stipulat acest lucru. Este adevarat ca oferta de munca are aceasta valabilitate si in ce conditii se poate da compania in judecata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:11, 20 Februarie 2015
Nu cunosc sa existe un text de lege care sa prevada un anumit termen de valabilitate pentru o oferta de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post carmenstan carmenstan Cine intocmeste fisa de post ?In atributiunile carui compartiment intra aceasta sarcina?Multumesc! (vezi toată discuția)
Fisa postului Cornea444 Cornea444 Ce elemente obligatorii trebuie să conțină fișa postului? (vezi toată discuția)
Conflict de munca...exista vreo solutie? Sleipnir23 Sleipnir23 Buna ziua, Lucrez de 5 ani la o companie de asigurari. Acum 3 luni postul pe care il ocupam s-a desfintat din cauza unei reorganizari si din 12 persoane ... (vezi toată discuția)