avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului

Ce elemente obligatorii trebuie să conțină fișa postului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 26 Aprilie 2018
Legislatia in materie nu reglementeaza un model-cadru al unei fise de post care sa fie general valabil, exceptie facand unele categorii de salariati din sectorului public.

Fisa postului: Ce elemente trebuie sa cuprinda si de ce trebuie intocmita?
www.avocatnet.ro/articol_381...
Specifică d-na Elena Voinea: ,, semnătura și ștampila companiei". Se poate pune stampila instituției pe o fisa de post care nu este înregistrată? Fisa de post poate produce efecte juridice dacă nu este înregistrată și nu are stampila instituției?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Unde scrie ca trebuie inregistrata fisa postului , iar stampila nu mai este obligatorie pentru sectorul privat ?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
,,data avizarii - data la care a fost aprobata fisa postului de catre departamentul juridic/resurse umane, de catre superiorul celui care a intocmit fisa ori de catre o alta persoana desemnata prin acte oficiale ale organizatiei. Se trece data, numele si prenumele persoanei care avizeaza, functia acesteia, semnatura si stampila companiei." Poți pune stampila instituției pe o hârtie ( fișa postului) fără a fi înregistrată?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Atat timp cat nu exista legislatie , in doctrina se pot opina multe.

Daca fisa postului este anexa la c.i.m., prin urmare ea face parte din acesta si ca atare nu trebuie inregistrata separat.

Alte discuții în legătură

Fisa postului obligatoriu înregistrată? Cornea444 Cornea444 Fisa postului poate produce efecte dacă nu este înregistrată în registrul special de fise de post de la compartimentul resurse umane? (vezi toată discuția)
Fisa de post Cossim Cossim Buna ziua, Referitor la fisa postului stiu ca este obligatorie si legislatia care o impune este Codul Muncii. M-ar interesa insa continutul obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, e obligatoriu antetul/logoul companiei ca element ... iuliana8 iuliana8 Buna ziua, E obligatoriu antetul/logoul companiei ca element in fisa postului? Multumesc, (vezi toată discuția)