avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cat li se permite executorilor judecatoresti?
Discuție deschisă în Executare silită

Cat li se permite executorilor judecatoresti?

Buna ziua! In luna noiembrie mi-au fost blocate conturile de catre un executor judecatoresc in urma neplatii despagubirii la CNADNR pt rovigneta. Am platit executarea in 06 noiembrie 2014, dar un cont nu mi-a fost deblocat pana astazi, 20 februarie 2015. Am sunat la biroul executorului si am fost intrebata: "Si unde mai vreti sa va deblocam?" In conditiile in care atunci cand au vrut mi-au gasit toate conturile sa le blocheze, de ce in sens invers nu mai e valabil? Cui pot sa fac o plangere pt acest fapt? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:10, 24 Februarie 2015
Mergeti cu chitanta care atesta plata sumei la banca popritoare.
Banca nu ridica poprirea fara instiintare de la executor.
Nu vreau sa merg eu! Asta intrebam eu!!! :" De ce atunci cand este o problema de neplata a mea executorul imi gaseste toate conturile, dar cand trebuie sa le deblocheze are dreptul sa uite? Sa omita? si in cel mai bun caz sa-si ceara scuze? Eu uit sau omit pe banii mei! EI AU DREPTUL SA UITE SI SA OMITA TOT PE BANII MEI??? Pentru ei nu exista pedeapsa ca au uitat. Au taxa de consultanta, iar atunci cand l-am sunat pe executor mi-a spus ca el nu are timp sa explice fiecarui client ce are de facut! Nu are timp, dar are taxa de consultanta!!! Si dreptul sa uite! CAT LI SE PERMITE EXECUTORILOR JUDECATORESTI???
Nu aveti dreptate, executorul habar n-are unde aveti dvs conturi, trimite la intamplare adresele, poate s-o nimeri la una/ doua banci, sa trimiti aceste adrese costa si va costa pe dvs, bineinteles.
Chiar nu inteleg de ce v-a fost greu sa raspundeti la intrebarea " si de unde vreti sa va mai deblocam ? "
Daca credeti ca aveti ce sa reclamati, studiati in lege ce aveti de facut ( de la art 45).

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garant problema annamarria19 annamarria19 Buna seara.Am fost garanta la un credit luat de o ruda de la o banca cooperatista. S a dispus executare si proprire cont. Mie mi au fost blocate toate ... (vezi toată discuția)
Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să ... elsussy elsussy Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să îmi blocheze întreaga sumă aflată in cont? Ce as putea face ca banca să îmi permită ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu hd76avr hd76avr Este prima data cand am o poprire de salariu ( de la FISC) si , tot pt. prima data, intampin o problema deosebita care demonstreaza faptul ca Romania este tara ... (vezi toată discuția)