avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

care sunt motivele justificate pentru angajatorul este obligat sa acorde concediul de odihna neefectuat intr-o perioada de 18 luni incepand cu anul urmator celui in care s-a nascut dreptul la concediul de odihna anual.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:53, 20 Februarie 2015
Din practica intalnita :
a) salariatul se află în concediu medical;
b) salariatul este chemat să satisfacă obligaţii militare, altele decât serviciul militar în termen;
c) salariatul urmează sau trebuie să urmeze un curs de calificare, recalificare, perfecţionare sau specializare, în ţară ori în străinătate;
d) salariata/ul intra în concediu pentru cresterea copilului, concediu pentru îngrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 7 ani .
etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna gluten gluten art.146 alin.2) efectuarea C.O se poate efectua in anul urmator prin exceptie .... care ar fi exceptiile? multumesc Am gasit pe forum , cateva ... (vezi toată discuția)
Se poate refuza co in preaviz? LILI25 LILI25 Sunt functionar public si mi-am dat demisia. Mi se poate refuza efectuarea concediului de odihna? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna și concediu medical Cherechesaurica@gmail.com Cherechesaurica@gmail.com Am fost în concediu de boala din septembrie pana în prezent am dreptul la concediu de ohihna pe aceste luni (vezi toată discuția)