avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... minor cetatenie straina
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

minor cetatenie straina

prietena fiului meu a nascut anul trecut in Spania... pe certificatul de nastere tatal nu este trecut; ce acte ar fi necesare pentru a lasa copilul la mine o perioada? nici ea nu poate sta mult in tara si nici nu ne dorim sa apara probleme de ordin legal
Cel mai recent răspuns: danipir , utilizator 09:30, 26 Februarie 2015
e.. e o problema.. , femeia nu face parte din familia extinsa, in lipsa recunoasterii copilului din partea fiului. Daca il recunoaste, conteaza ce face fiul, unde e si daca se poate ingriji el de copil.

parintii sunt cetateni romani, unul cu domiciliul in deva, celalalt in galati ,ca si varsta au 19ani mama si 22 tatal... ... copilul ar trebui sa ramana teoretic cateva luni la noi... din cate raspunsuri am primit, si va multumesc pentru toate, se pare ca ne complicam foarte mult... o posibilitate mai simpla, cum ar fi o declaratie notariala sau in fata unui membru al protectiei copilului nu ar fi suficienta? nu vreau sa riscam sa apara acuzatia abandonului din partea mamei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru un minor mirelaciuntu mirelaciuntu Buna ziua.Am si eu o intrebare;as dori sa plec la munca 6 luni in strainatate si vreau sa las copilul de 15 ani in grija unei surori .Pentru procura in care ... (vezi toată discuția)
Situatie copil minor lasat in grija bunicilor anamariaholban anamariaholban Buna ziua, Fiti amabili, in urma divortului pe cale amiabila, copilul a ramas in grija mamei. in cazul in care aceasta pleaca cu contract de munca in ... (vezi toată discuția)
incredintarea minorului bunicilor buna ziua! sunt bunica unui minor care locuieste cu parintii ... Sstelutza Sstelutza Buna ziua! Sunt bunica unui minor care locuieste cu parintii in strainatate. Datorita seviciului parintii vor sa o incredinteze bunicilor pentru o perioada de ... (vezi toată discuția)