avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Suspendare autorizație de traducător autorizat
Discuție deschisă în Traduceri

Suspendare autorizație de traducător autorizat

Bună ziua,
Mă interesează care este procedura de suspendare a unei autorizații de traducător autorizat? Menționez că, de aproape 2 ani nu am desfășurat nici o activitate de traducere remunerată, nu am emis nici o factură. Am CIF înregistrat la Administrația Financiară, trebuie să depun o cerere de suspendare și acolo?
Vă mulțumesc. Cu deosesbitgă stimă, EP
Cel mai recent răspuns: erika_p , utilizator 13:52, 23 Februarie 2015
Autorizatia nu se suspenda. Aceasta se anuleaza cu totul daca doriti sa renuntati la ea. Se poate suspenda doar PFA-ul facut pe baza autorizatiei.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - profesie liberalã traducãtor autorizat sonia1978 sonia1978 Buna ziua! M-ar interesa pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a deveni traducator autorizat PFA. Am primit autorizatia de la Ministerul Justitiei. Stiu ... (vezi toată discuția)
Colaborare pfa Angie_31 Angie_31 Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)
Autorizaþia de traducãtor ºi interpret - radiere cif, încetare activitate pfa Irene28 Irene28 Buna ziua, Va supun atentiei cu rugamintea de a ma consilia si indruma pentru a face ceea ce este potrivit, urmatorul subiect privind Autorizatia de ... (vezi toată discuția)