avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acte suplimentare facturii de prestari servicii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acte suplimentare facturii de prestari servicii

Buna ziua.

Am o firma prestatoare de servicii de croitorie si as dori sa stiu daca pentru clientii persoane juridice, este vreo oblgatie legislativa sa anexez un document suplimentar facturii; ex. contract, decont lucrari etc..

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mea culpa , utilizator 17:30, 24 Februarie 2015
daca efectuati mai multe lucrari in decursul lunii,sau anului la o firma anumita,faceti un contract care sa cuprinda perioada mai lunga (contract in care sa prindeti activitatile prestate-de exemplu reparatii sau produse noi.La reparatii puteti specifica pe contract ca plata se face la momentul efectuarii iar la executarea de produse noi,cum ajungeti la inteleger cu clientul)Apoi la fiecare lucrare faceti doar devizul de lucrare.Mai eliminati din hirtogarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare la prestarea de servicii nicageorgeromulus nicageorgeromulus 1)in cadrul activitatii de prestari servicii catre persoane fizice trebuie eliberata factura fiscala si chitanta .in afara de acestea am ... (vezi toată discuția)
Documente anexe la prestari serv.terti- revizii, intretinere, reparatii claudiu.cristea claudiu.cristea Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce documente sunt prevazute de legiuitorul roman in cazul contractelor de prestatari serv.terti de genul revizii, intretinere, ... (vezi toată discuția)
Deviz de reparatii in regie proprie intocmit pentru firma de asigurari melaniaoros melaniaoros Buna dimineata. In luna iulie anul trecut, o cladire a firmei la care lucrez a fost inundata, fiind necesare interventii atat la utilajele care se aflau in ... (vezi toată discuția)