avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acte necesare la prestarea de servicii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acte necesare la prestarea de servicii

1)in cadrul activitatii de prestari servicii catre persoane fizice trebuie eliberata factura fiscala si chitanta .in afara de acestea am inteles ca ar mai trebui facut un contract de prestar servicii si un deviz care trebuie sa cuprinda atat orele, lucrate ,pretul /ora, cat si materialele utilizate ,este adevarat ? De asemenea terbuie facut anterior efectuari lucrari si un p-v de constatatare defect si un deviz care trebuie acceptat sau nu de catre client . Cum pot afla informati in acest sens ? De asemenea aceiasi procedura se aplica si la persoane juridice ?
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 23:39, 20 Ianuarie 2018
In principal va trebui incheiat un contract, iar in cadrul acestuia in functie de specificul serviciului/serviciilor prestate se vor stabili si celelalte elemente cum ar fi devize, procese-verbale, etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte suplimentare facturii de prestari servicii Bogo4us Bogo4us Buna ziua. Am o firma prestatoare de servicii de croitorie si as dori sa stiu daca pentru clientii persoane juridice, este vreo oblgatie legislativa sa ... (vezi toată discuția)
Pentru orice contract de furnizare sau prestare servicii trebuie intocmit un proces-verbal de receptie? Raluca Maria Raluca Maria Buna ziua! Fiind vorba de o institutie publica, pentru orice contract de furnizare sau prestare servicii trebuie intocmit un proces-verbal de receptie, chiar ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract prestari servicii - lucrari noi ContSters155575 ContSters155575 Buna ziua, As avea nevoie de un model de act aditional, la un contract de prestari servicii IT, in care am specificat urmatorele: \"Cererile de schimbare a ... (vezi toată discuția)