avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Fisa securitate aeroportuara
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Fisa securitate aeroportuara

Buna ziua..ma poate ajuta cineva cu un model de fișa de securitate aeroportuara? Am semnat un contract cu aeroportul Otopeni ptr accesul in interiorul aeroportului cu microbuzele firmei de transfer de la si catre aeroport si mi-au cerut aceasta fișa de securitate pe care nu stiu practic de unde sa o iau..va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:09, 25 Februarie 2015
Probabil este vorba de o fisa de acces in aeroport in care sunt trecute regulile privind securitatea ce trebuie respectate de catre contractanti in incinta si pe pista aeroportului.

Parerea mea este ca aceasta fisa trebuie sa vi-o puna la dispozitie cei de la aeroport deoarece ei stiu cel mai bine ce reguli trebuie sa respectati.

Cereti un model de fisa de securitate partii cu care ati incheiat contractul! Daca va duceti cu un model propriu este posibil sa nu vi-l accepte.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Februarie 2015
cyan, moderator
Si eu credeam acelasi lucru dar cei care se ocupa de securitate in incinta aeroportului henry coanda mi-au cerut aceasta fisa de securitate..
Si nu le-ati cerut sa va dea un model de formular pe care sa il completati?

In contractul incheiat nu exista stipulat ce documente trebuie sa prezentati pentru a intra in incinta aeroportului?

Trebuie sa existe un formular in procedurile interne ale aeroportului sau ale firmei care asigura securitatea aeroportului.

Mai degraba aeroportul impune formularul decat firma de securitate care poate fi schimbata oricand. Altfel ar veni toti care au contracte cu aeroportul cu formularul lor si ar fi o varza.

Daca cei de la paza v-au cerut fisa de securitate ar trebui sa le cereti lor lamuriri si formularul.
Puteti gasi informatii suplimentare aici:
[ link extern ]
Pentru alte informatii cautati pe google - fisa de securitate aeroportuara si dati clik. Se vor deschide mai multe link-uri de unde puteti afla ceea ce va intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrare de bunuri din cauza pierderii unui jeton in parcare dima60 dima60 Am pierdut un jeton in parcarea Aeroportului Otopeni.Functionarii paecarii imi interzic parasirea parcarii cu autoturismul pana cand nu semnez o factura ... (vezi toată discuția)
Invitatie pt cetatean strain in rom cojocaru  diana cojocaru diana exista un document oficial ( invitatie pt un cetatean strain ) in rom ? sau un Model de invitatie dupa care ma pot inspira .Am o fetita care nu e inca cetatean ... (vezi toată discuția)