avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... OG 4/2015
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

OG 4/2015

As dori sa stiu daca in aceasta sectiune se incadreaza si veniturile obtinute din chirii. Tatal meu este incadrat la handicap grav si obtine venituri din inchirierea unui spatiu. Va multumesc!
"Veniturile din activitati independente, din activitati agricole, silvicultura si piscicultura, realizate in mod individual si/sau intr-o forma de asociere, de catre persoanele fizice cu handicap grav sau accentuat sunt scutite de impozit pe venit, incepand cu 1 februarie 2015, a transmis joi ANAF. "Avand in vedere ca modificarea legislativa a fost aprobata dupa inceperea perioadei de emitere a deciziilor de plati anticipate pentru impozitul pe venit aferent anului 2015, pot exista situatii in care unii contribuabili, care beneficiaza de aceasta scutire, sa primeasca decizii de impunere cu sume de plata", se arata in comunicatul Fiscului"
Cel mai recent răspuns: AlexeCarla , utilizator 20:40, 25 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe veniturile din agricultura persoana cu handicap violetanica violetanica Buna ziua ,va rog sa-mi spuneti daca tatal meu care are handicap grav (el este scutit de plata impozitului pe locuinta si pensie) este scutit de plata ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoane cu handicap laur2013 laur2013 Buna ziua, Daca o persoana detine un certificat de incadrare intr-un grad de handicap si in acest timp sa angajat, aceasta mai plateste CAS si impozit pe ... (vezi toată discuția)
Pfa persoana cu handicap nachidil nachidil Ce pași trebuie urmați de o persoana cu handicap grav pentru a beneficia de scutirea la impozitul pe venit pentru PFA-ul pe care îl are? Contabilitatea se ... (vezi toată discuția)