avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Camere de supraveghere casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Camere de supraveghere casa

Imi construiesc o casa in sectorul 3 si mi.a fost sparta deja de 2 ori . Doresc sa.mi montez camere de supraveghere dar vecinii mi.au cerut ca acestea sa nu le filmeze si pe ei sau proprietatile lor. Ce am de facut in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 12:17, 26 Februarie 2015
Apelati la firma autorizata sa instaleze sisteme de supraveghere
Buna ziua,

Cererea vecinilor e absolut normala si legala. Montati camerele doar spre casa si curtea dvs. Altfel incalcati dreptul la viata privata a vecinilor.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supraveghere video, intrare in legalitate Eduard1 Eduard1 Buna ziua. As dorii daca ma puteti ajuta cu un model declaratie de acord . Locuiesc la casa ( sunt proprietar) si din cauza ca sunt plecat mai tot ... (vezi toată discuția)
Montare camera supraveghere curte Mariana Rosca Mariana Rosca Buna ziua. In urma unor evenimente nefericite de care am avut parte( intrat si furat din curte), dorim sa instalam cateva camere de supraveghere in curte, ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere video rada_gaby rada_gaby E legal sa imi pun o camera la curtea mea, sa imi filmeze spatele casei, doar proprietatea mea, nu spre vecini sau spre drumul public, pot sa chem o persoana ... (vezi toată discuția)