avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Refacturare utilitati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Refacturare utilitati

o societate comerciala "A" a inchiriat un spatiu pe care il subinchiriaza ; va avea o chirie de la sublocatari si nu vrea sa refactureze utilitatile(care sunt facturate pe numele societatii A) ; este legal si suficient sa specifice in contractul de subinchiriere ca chiria va acoperi si cheltuielile cu utilitati ? ce inregistari contabile se fac in aceasta situatie ( societatea platitoare de tva ) ?

Alte discuții în legătură

Facturi utilitati la subinchiriere spatiu kikitam kikitam o societate comerciala a inchiriat un spatiu mai mare pe care il subinchiriaza pe anumite suprafete ; Pentru acest spatiu, proprietarul ii factureaza si ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit subinchiriere silv silv Buna ziua, am si eu o intrebare: o societate subinchiriaza o parte dintr-un spatiu inchiriat. facturaza chiria si utilitatile pt spatiul subinchiriat la ... (vezi toată discuția)
Contract de subinchiriere spatiu Ramona24 Ramona24 Salut! iN C ONTRACTUL CADRU DE INCHIRIERE SUNT STABILITE ANUMITE CLAUZE...CHIRIASUL SUBINCHIRIAZA LA RANDUL LUI SPATIUL( cu acordul proprietarului) ... (vezi toată discuția)