avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Decont bon fiscal pe microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Decont bon fiscal pe microintreprindere

Buna ziua.

Am un srl neplatitor de TVA si platitor de impozit pe venit si ma inereseaza daca pot deconta pe firma un bon fiscal de 180 lei fara factura, reprezentand achizitie un articol de imbracaminte pentru administrator.

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:16, 1 Martie 2015
Daca este articol de protectia muncii da, daca este articol de nunta nu prea se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate bonuri benzina morodansv morodansv Noua lege a bonurilor de combustibil din 14.03.2013 se aplica si cei care nu sunt platitori de tva, dar care inregistreaza cheltuieli cu combustibil? (vezi toată discuția)
Contabilizarea bonului fiscal kzst kzst azi am primit de la sefa mea un bon fiscal in valoare de 1610,56 lei, cu materiale de curatenie, dar fara factura, platit din banii ei personal, care ulterior ... (vezi toată discuția)