avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare judecatoreasca

buna ziua!as avea o rugaminte la dumneavoastra.in data de 24 feb 2015 am obtinut prin hotarare judecatoreasca reabilitarea hotarare care devine definitiva in 10 zile.problema este ca in data de 11 martie mie imi trebuie cazierul curat pentru a pleca in afara tarii.cum sa procedez ca sa grabesc un pic treburile ca am mare nevoie de un cazier curat pana pe 11?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 11:11, 2 Martie 2015
Buna ziua!

Imi pare rau sa va anunt ca nu puteti face nimic in privinta urgentarii.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatarea intervenirii reabilitarii de drept prin hotarare- ce urmeaza? contan86 contan86 imi cer scuze daca nu postez intrebarea in forumul corespunzator si rog un moderator sa i-mi mute intrebarea in forumul potrivit cat despre problema mea este ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept dupa pedeapsa cu suspendare wanado7 wanado7 Buna ziua. Cu respect, imi permit sa va cer sfatul in urmatoarea problema pe care o am. Pe 21 iunie 2009 (de ziua mea) am cam chefuit cu prietenii si m-am suit ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar curat crinann crinann Buna seara. am o singura curiozitate, poti avea cazierul curat dupa 5 ani de inchisoare? Va rog, sa,mi raspunde,ti. (vezi toată discuția)