Buna ziua. Am postat acest subiect aici, sincer nu am avut idee unde sa-l incadrez.
Am cumparat o masina in luna octombrie, am vandut-o in decembrie. Am ramas cu un amplificator si un subwoofer. Am horatat sa vand doar amplificatorul pe tocmai.ro prin serviciul livrare gratuita si verificare colet (destinatarul are voie sa verifice produsul apoi sa achite suma sau sa-l refuze) unui tanar din Ploiesti. Am trimis coletul, a fost probat, amplificatorul functiona. Mentionez ca amplificatorul functiona perfect, ascultam aproape zilnic muzica la masina. Dupa jumatate de ora primesc mesaje de la respectivul baiat ca statia este in scurt, sa-i trimit banii inapoi daca nu, ma da in judecata.Am multe mesaje de la el, in unul chiar spunea ca nu se pricepe la statii si multe alte amenintari, sa-mi pazesc spatele etc. Acum 2 zile primesc un telefon de la o femeie care pretindea ca este mama tanarului si a facut reclamatie la politie, daca nu-i trimit suma de 300lei ma da in judecata. Sicer i-as trimite 300 lei doar sa scap odata de asta. Pacat ca nu am acesti bani momentan. Am nevoie de cateva sfaturi. Ce sa fac? Sa-i trimit banii? Sau sa ma dea in judecata? Si daca voi fi dat in judecata, ce pot pati? Multumesc frumos.
Din moment ce acea persoana a primit coletul si dupa verificare a achitat suma, nu aveti ce sa patiti. Daca doreste restituirea sumei, va trebui ca si el sa va restituie marfa.
In ceea ce priveste faptul ca v-a amenintat, puteti formula plangere penala impotriva acelei persoane.
Inselaciune online
Il pot denunta pe cumparator daca am trimis un colet in UK si nu a mai virat bani in cont?Am trimis coletul cu Posta Romana!Am primit un mail ca domnul din UK ... (vezi toată discuția)