avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poate sa-mi ia copilul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poate sa-mi ia copilul?

am o intrebare......am trait cu un baiat in concubinaj,din catre a rezultat un copil care acum are varsta de 1 si 6 luni,acu cateva zile am fugit de la el impreuna cu copilul meu,acu ma ameninta in tel cami ea copilul...cum ar putea sa mil ea?daca ma da in judecata ar avea vreo sansa ca instanta sa il dea?multumesc,gabi
De obicei, copiii de varsta mica sunt lasati la domiciliul mamei.
Buna ziua! In cazul in care tatal va solicita in instanta stabilirea domiciliului minorului la el, se vor efectua anchete sociale, se vor administra probe, toate in dovedirea posibilitatilor atat materiale, cat si morale ale ambilor parinti pentru cresterea si dezvoltarea minorului.
Instanta va pronunta o hotarare tinand cont de interesul superior al minorului.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca divortez copilul la cine ramane? bgirl_rodi bgirl_rodi buna ziua, eu am un baiat de 3 ani jumatate si de un an de zile nu pot divorta de sotul meu pentru ca imi este frica ca imi va lua baiatul el lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Sunt tata in urma unui concubinaj adelin23 adelin23 Buna ziua ma numesc Constantin si in urma cu 3 ani am cunoscut o fata am trait in concubinaj pana anul trecut cand a preferat sa plece pe ascuns impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori popescu bianca daniela popescu bianca daniela Vreau sa stiu daca exista posibilitatea de a fi incredintati minorii mamei, in cazul in care aceasta, a parasit Romaina in martie 2010 pentru a munci in ... (vezi toată discuția)