avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consilier juridic debutant
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consilier juridic debutant

Poate un consilier juridic debutant care lucreaza intr-un azil de batrani, ca personal contractual sa detina stampila de consilier juridic pentru a aviza documentele institutiei, daca nu este inscris la Uniunea Juristilor este conform legii.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:05, 3 Martie 2015
Elementele continute de stampila personalizata a consilierului juridic sunt, pe langa nume si statut, numarul de inregistrare pe tabloul colegiului consilierilor juridici si judetul in care functioneaza colegiul.
Prin urmare, nu poate fi confectionata o astfel de stampila intrucat nu contine elementele obligatorii prevazute de Legea 514/2003 -statutul profesiei de consilier juridic
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic Consilieri juridici, tare imi este frica sa nu devenim un gen de "consilieri constitutionali"!!! (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv stoianminodora stoianminodora Am absolvit facultatea de Drept si am fost angajata la o societate de contabilitate in functia de consilier juridic. In prezent sunt asociata la o alta ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in tabloul consilierilor juridici Gabi48 Gabi48 Am terminat facultatea de drept si am luat licenta. Mi-am gasit un loc de munca ca jurist. Trebuie sa ma inscriu in tabloul consilierilor juridici? (vezi toată discuția)