avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Teapa la comanda pe un site
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Teapa la comanda pe un site

Colega mea a comandat o lucrare de licenta dupa un site si si-a c-am luat teapa.Ea le-a dat cuprinsul cu ceea ce trebuia sa contina lucrarea de licenta si redactorii au facut-o dupa bunul lor plac si nu au respectat cuprinsul facut de ea,nici timpul.Pentru ea nu e o problema acest lucru deoarece e anul 2 si isi comandase lucrarea pentru ea,insa mi se pare lipsa de bun simt faptul ca domnii au blocat-o in momentul in care ea le-a comunicat problema.Ar putea sa isi ia banii inapoi legal?
Ultima modificare: Marți, 3 Martie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ciucur , utilizator 19:53, 2 Martie 2015
telverde anaf:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru inselaciune AnaMarie AnaMarie Buna ziua, Am intrat pe un site si am dat comanda sa mi se redacteze o lucrare de licenta la pretul de 400 ron. Am depus 100 Ron drept avans si am primit ... (vezi toată discuția)
Inselaciune licenta Nataliaa29 Nataliaa29 Buna ziua, In primavara am dat comanda pentru o lucrare de licenta. Am conversatiile in care ii solicit respectivului ca lucrarea sa nu fie plagiata, ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare bon fiscal de catre doctorul stomatolog. mehigh996 mehigh996 Sunt stabilit de cativa ani in strainatate. Am venit in tara vara asta pentru a-mi repara problemele dentare, iar unchiul meu mi-a recomandat stomatologul lui ... (vezi toată discuția)