avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neregula pana la capat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neregula pana la capat

Asa cum ma asteptam patronul l-a dat afara odata ce sotul a indraznit sa il traga la raspundere ptr neregulile ce le scrisesem la dv pe site,nu i-a decontat nimic din ce trebuia,si dupa o luna de munca l-a trimis pe sot acasa,sotul a refuzat sa semneze demisia,ptr ca nu el a cerut demisia,ajuns acasa a mers sa vada daca isi poate baga somajul insa acolo i s-a cerut adeverinta de incetare a locului de munca pe care ghiciti ce...patronul refuza sa i-o dea...pe motiv ca sotul i-a zis ca nu e corect ,cu angajatii....exista veo alta metoda prin care poate intra in posesia acelei adeverinte?Specific,ca am una acasa prin care pot demonstra ca lucra la acea firma dar nu si ca nu mai lucreaza.#-o

Alte discuții în legătură

Conflict de munca cornelia alina cornelia alina Buna ziua, Sotul meu lucreaza la o firma care a inchiriat buldoexcavatorul la o alta firma.in urma cu doua luni un inginer de la acea firma l-a pus sa sape ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca a incetat cim? Emilia-Stoica Emilia-Stoica Sotul meu a ramas somer pe data de 1 noiembrie 2014 dupa un an si 10 luni de contract cu aceasi firma,apoi s-a angajat la o alta firma intr-un alt ... (vezi toată discuția)
130 lei pensie alimentara de la tatal care locuieste si munceste in germania iolaru iolaru Fostul meu sot plateste 130 lei pensie alimentara, incepand cu anul 2000, cand am divortat si cand copilul nostru avea 2 ani. Nu am cerut niciodata marirea ... (vezi toată discuția)