avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata furnizori din cont 455
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata furnizori din cont 455

Firma a facut plati catre furnizori care au depasit 10.000 lei/zi.Pot inregistra vreuna din plati 401=455,cu un decont de cheltuieli,pt.a nu depasi plafonul de plati?Chiar se intampla sa nu fie bani in casa la momentul platii si asociatul aduce bani,deci fac 5311=455 si 401=5311,deci tot cam p-acolo suntem...
Cel mai recent răspuns: carmenbn , utilizator 13:41, 15 Martie 2015
Da, dealtfel asta e si solutia.
Multumesc.Fac un sigur decont pt.fiecare plata sau unul pe total, la sfarsit de luna?
Ultima modificare: Duminică, 15 Martie 2015
carmenbn, utilizator
Contul 455 nu are corespondenta cu 401.Cum fac?
Nu aveti cum sa jonglati in alt fel. Plata s-a facut prin 5311.
Sau avans in 542 cu 1 zi,2 inainte, si apoi plata prin 542.Cam mare deranjul...
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura administrator posta romana ellinia ellinia Buna ziua! Va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie: Administratorul plateste in nume personal, la posta, 5000 catre un executor judecatoresc. La cei ... (vezi toată discuția)
Platita factura firma din buzunarul personal al patronului Serbanstefan21 Serbanstefan21 una ziua, patronul firmei a platit o factura din buzunarul personal si as dori sa mi spune ti daca este corect cum am inreg: am inreg factura ... (vezi toată discuția)
Inregistrare corecta in conta Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu patronul pleaca in delegatie in alt oras pentru cumparare marfa,venind inapoi cu facturile aferente.eu in conta [b]sunt obligata[/b] sa fac inregistrarea ... (vezi toată discuția)