avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat cu handicap grad II.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat cu handicap grad II.

Angajat cu CIM, cu 8 ore platite, 6 ore de munca prestate si scutit de impozit. Pot presta cu Pfa tot in firma ca portar ore suplimentare ? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2015
Andante, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:46, 5 Martie 2015
Daca sunteti PFA puteti incheia un contract de prestari servici , dar nu ca si portar.

Legea 333/2003
Art. 11.
Paza proprie se organizeaza in raport cu natura obiectivelor, a bunurilor si valorilor ce urmeaza a fi pazite, cu amplasarea, intinderea si vulnerabilitatea pe care le prezinta unele unitati si locuri din incinta acestora, cu numarul de schimburi in care se desfasoara activitatea, punctele de acces si cu alte criterii specifice.

Art. 12. 1
(1) Paza proprie se realizeaza cu personal calificat, angajat al unitatii beneficiare, conform legii.
...

Art. 13. 2
(1) Personalul de paza proprie se compune din paznici, portari, controlori de acces sau alte persoane stabilite de conducerea unitatii, din persoanele desemnate sa asigure instruirea, controlul si coordonarea activitatii de paza. Se asimileaza personalului de paza si persoanele care cumuleaza atributiile de paza cu alte atributii de serviciu.
.....

Art. 37.
(1) Angajarea personalului cu atributii de paza sau garda de corp se face pe baza atestatului eliberat in conditiile prevazute la art. 38 si a certificatului de cazier judiciar.


(2) 1 Conducatorii unitatilor prevazute la art. 2 alin. (1), care detin secrete de stat sau care desfasoara activitati de interes strategic, sunt obligati sa solicite si avizul Serviciului Roman de Informatii, pentru personalul angajat in vederea executarii serviciului de paza.

(3) Conducatorii unitatilor prevazute la art. 2 alin. (1) pot angaja pe durata determinata persoanele care indeplinesc conditiile prevazute la art. 36 lit. a) -c), dar nu mai mult de 3 luni si doar la prima angajare, cu scopul de a asigura perioada necesara pentru finalizarea procedurilor de angajare si de obtinere a atestatului profesional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente intre paznic si agent de paza Georgeta Istrate Georgeta Istrate Cunoaste cineva care sunt diferentele intre meseria de agent de paza- cod COR 516901 agent paza si cea de paznic - cod COR 915204? Ma intereseaza in special ... (vezi toată discuția)
Post paznic Popescu Lorena Popescu Lorena pentru angajarea in functia de paznic atat timp de noapte cat si zi ce trebuie facut? anuntata politia ? exista cerinte deosebite ptr asta (vezi toată discuția)
Legea securitatii in cluburi si discoteci alexbogdan66 alexbogdan66 Imi puteti spune va rog ce lege reglementeaza paza si securitatea in cluburi si discoteci? Sunt directorul unui bar si m-ar interesa daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)