avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza flotant

Buna ziua,
care sunt actele necesare pentru luarea in spatiu,in cazul in care proprietarii sunt divort/partaj,se mai poate acest lucru?
2.acest lucru se poate face si la notar sub forma de declaratie?
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2015
liv123, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 14:44, 6 Martie 2015
Daca nu exista hotarare judecatoreasca definitiva,se poate realiza obbinerea vizei de flotant in conditiile in care ambii proprietari sunt de acord
Pentru concretizarea interesului obtinerii vizei de flotant este necesar fie ca ambii proprietari sa fie prezenti la serviciul specializat la incheierea formalitatilor de acordare viza flotant,fie unul dintre acestia sa incheie procura notariala in favoarea celuilalt proprietar
multumesc,
indiferent de forma legala pentru care as dori sa optez,viza/delaratie la notar este nevoie si de al doilea proprietar?
mentionez ca locuinta despre care este vorba face parte din masa partajabila,dosarul fiind pe rol.
Nu aveti nevoie de ambii proprietari decat daca imobilul ar fi fost inscris in CF ca locuinta a familiei. Putin probabil sa fie acest lucru deoarece nu se prea cunoaste acest detaliu. Oricum resedinta nu o puteti obtine decat pe maxim 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu - posibile neplaceri Ing.N Ing.N Buna ziua, Avem o familie din-o comuna care sta la noi in chirie si vor sa ii luam in spatiu. Acestia zic ca le trebuie copiilor la scoala. Cunoastem de ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu a unei rude ligia86 ligia86 Buna seara, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am un unchi care a divortat de sotie si s-a mutat in casa bunicilor fara nici un act de proprietate. Acum ... (vezi toată discuția)
Lipsa viza flotant AGeorge AGeorge Buna seara, In cazul in care proprietarul unui apartament le permite unor membri ai familiei/rude sa locuiasca acolo dar acestia nu au viza de flotant, cum ... (vezi toată discuția)