avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Comportamentul unui judecator
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Comportamentul unui judecator

Am fost lka o infatisare . Am gresit ceva , nu sunt avocat . Judecatoru ( o doamna ) a inceput sa tipe si sa dea cu pumnul in masa de te cutremurai , parca il impuscasem eu pe Ceausescu saracu " ........Este normal ? Are voie sa tipe si sa bata cu pumnii in masa in fata oamnenilor ?? Suntem vite , sau ce ?X-(
Cel mai recent răspuns: ContSters347294 , utilizator 18:47, 13 Martie 2015
De curiozitate, în ce a constat greșeala? Nu este normal, dar în același timp trebuie avut în vedere și faptul că atitutdinea unui om nu este reprezentativă pentru întreaga profesie. Există și judecători răbdători și smeriți, la fel cum există și judecători cu complexe de mici dumnezei ce vor naște tendințe autoritare (totalitare). Nervozitatea mai poate fi justificată parțial și prin gradul de încărcătură al instanțelor: dosare multe (unele cu sute de pagini) în care în 80% din material se bat câmpii sau se invocă tot soiul de texte pe lângă obiect, numai numai de-o greși judecătorul.
Asa o fi, dar daca sta rau cu nervii, sa-si schimbe meseria.
Ultima modificare: Vineri, 13 Martie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o vecina noua alex.dinu.123 alex.dinu.123 Buna ziua. O sa fie putin lunga postarea, imi cer scuze in avans. Locuiesc in Bucuresti, pe langa Piata Victoriei, in cartierele acelea de case construite ... (vezi toată discuția)
Hai sã mai ºi râdem! Corina Capotã Corina Capotã Am auzit azi un banc tare dragut care mi-a inseninat ziua şi doresc să vi se întâmple şi vouă la fel, după ce-l veţi citi: Se intalnesc doua ... (vezi toată discuția)
Grilele de la examenul pt. cei cu 5 ani vechime  Avocat Lăzăruţiu Lucian Avocat Lăzăruţiu Lucian Pt. cei interesati s-au publicat grilele de la examenul de admitere in magistratura pt. cei cu 5 ani vechime, examen sustinut in 13 aprilie. De asemenea au ... (vezi toată discuția)