avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii minime reprezentant medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii minime reprezentant medical

Buna ziua,
As dori sa va intreb daca o persoana absolventa de studii superioare (litere) poate fi angajat ca si reprezentant medical.
Cel mai recent răspuns: IldikoB , utilizator 09:05, 9 Martie 2015
Eu sunt de parere ca da, daca are cunostinte in vanzarea unei game de produse si servicii medicale si farmaceutice.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Farmacie iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, as dori sa imi deschid o farmacie ...ma puteti ajuta cu cateva detalii...care sunt regulile pt ati deschide o farmacie? trebuie sa ai studii in ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru un centru oftalmologic DI_DI DI_DI Buna ziua, As dori sa deschid un SRL-Debutant pentru un centru oftalmologic, in care sa prestez urmatoarele servicii: consultatii; interventii chirurgicale in ... (vezi toată discuția)
Studii superioare adelinab adelinab Buna seara.As dori sa intreb si eu daca la patroni se plica legea salarizarii dupa studii.Adica,eu de exemplu ,am urmat o facultate plus master .Daca ma ... (vezi toată discuția)