trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

Rhadu 
	    	Utilizator

Rhadu 
	    	Utilizator	    

Rhadu 
	    	Utilizator

Rhadu 
	    	Utilizator	    

Cris1971 
	    	Utilizator

Cris1971 
	    	Utilizator	    

liliana2022	                   

doresc sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
suntem cativa proprietari care am cumparat unul in spatele celuilalt lasand un drum de servitude de 4m in ... (vezi toată discuția)
	                    liliana2022	                   

doresc sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
suntem cativa proprietari care am cumparat unul in spatele celuilalt lasand un drum de servitude de 4m in ... (vezi toată discuția)

vood0o	                   

Am achizitionat de curand o casa, iar accesul se face pe un drum de acces (drum de servitute). Pe acest drum fiecare din locatari (3 cu mine) detine o cota ... (vezi toată discuția)
	                    vood0o	                   

Am achizitionat de curand o casa, iar accesul se face pe un drum de acces (drum de servitute). Pe acest drum fiecare din locatari (3 cu mine) detine o cota ... (vezi toată discuția)

Aurica TRUTA	                   

Cumpar 27 arii teren dar nu am acces la el direct de la strada. Pentru aceasta, vecinul din fata, care are front de 27 metri la strada, imi da o bucatica de ... (vezi toată discuția)
	                    Aurica TRUTA	                   

Cumpar 27 arii teren dar nu am acces la el direct de la strada. Pentru aceasta, vecinul din fata, care are front de 27 metri la strada, imi da o bucatica de ... (vezi toată discuția)