avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titilu executoriu - Cheltuieli judiciare
Discuție deschisă în Executare silită

Titilu executoriu - Cheltuieli judiciare

Buna ziua,

In urma unui proces penal incheiat dupa 10 ani prin prescrierea faptelor, am fost obligat printr-o hotarare definitiva (Curtea de Apel) la plata cheltuielilor judiciare avnsate de stat in cuantum de 8000 lei.
Cum inca nu am procedat la stingerea acestei sume, am primit acasa dupa cca. 10 luni o somatie de la ANAF impreuna cu titlul executoriu - cheltuieli judiciare SC/HJ/PV XXX

Intrucat in acest titlu este prevazuta si posibilitatea introducerii unei contestatii vroiam sa va intreb cum si in ce fel as putea sa contest acest titlu?

Se poate contesta sau mai degraba suspenda pentru o perioada, sau cererea unei eventuale esalonari?

Orice sfat este binevenit!

Va multumesc!
Marian
Cel mai recent răspuns: AlexRAM , utilizator 16:27, 9 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns!
Da, exact asa stau lucrurile.
Intrucat cele 15 zile urmeaza sa se implineasca vroiam sa stiu daca pot suspenda intr-un fel acest titlu intrucat nu imi pot permite plata aceste sume dintr-un foc si de asemenea nu sunt de accord cu o eventuala poprire pe salariu.
Asadar se poate suspenda acest titlu si eventual esalona in vreun fel fara a se ajunge la excecutare si poprire?

Multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot plati esalonat cheltuielile judiciare? ContSters201858 ContSters201858 Bun gasit,am de platit cheltuieli judiciare in mai multe dosare incepand din 2007 si pana in 2010,in cuantum total de circa 1300 ron.Am inceput sa platesc ... (vezi toată discuția)
Fiscul poate executa un imobil ipotecat la banca? Niconic Niconic Buna ziua,as dori va rog sa mă ajutati cu o informație.Am primit de la fisc un titlu executoriu cu suma de 9700 lei pentru datoria unei firme unde am ... (vezi toată discuția)
Cerere de ajutor public judiciar marusca marusca Vecina mea se confrunta cu urmatoarea problema: are o pensie de 400 ron ,nu mai are are nici un alt venit si o restanta la intretinere de 1400 ron la ... (vezi toată discuția)