avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare obiecte de inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare obiecte de inventar

Buna ziua. As dori sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. As dori sa vand niste masinarii de vulcanizare si service auto ( masina de jantat, recuperator ulei, masina echilibrat, truse chei, cheie dinamometrica) ce documente trebuie sa intocmesc? Vreau sa suspend societatea ca nu mai avem activitate . Mentionez faptul ca obiectele de mai sus sunt uzate.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:00, 10 Martie 2015
Se emite factura si chitanta, daca se incaseaza cu numerar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasificare amortizare echipamente service auto laviniadumitru laviniadumitru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu clasificarea urmatoarelor echipamente pentru un service auto: 1. Statie I.T.P. 2.aparat de reglat faruri 3.Aparat de ... (vezi toată discuția)
Achizitie utilaje second hand gixee gixee De ceva timp ma gandesc sa imi deschid o vulcanizare auto profesionala, cu mai multe rampe, motiv pentru care mi-ar trebui mai multe utilaje care sa faca ... (vezi toată discuția)
Inchidere activitate Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Spalatorie auto isi inchide activitatea si vrea sa vanda utilajele si toate obiectele de inventar.Unele le vindem unor persoane juridice iar altele ... (vezi toată discuția)