avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare categorie de folosinta teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare categorie de folosinta teren

Buna ziua,

Sunt proprietara unui teren intravilan, teren achizitionat in anul 2002 si pe care l-am scos din circuitul agricol. Acum, in 2015 doresc sa ii schimb categoria de folosinta astfel sa am iar teren agricol, deoarece chiar vreau sa il lucrez. Va rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta cu baza legala si pasii necesari pentru reintroducerea acestui teren in circuitul agricol.

Va multumesc anticipat,
Ionela ADO
Cel mai recent răspuns: IONELAADO , utilizator 20:46, 11 Martie 2015
trebuie musai reintrodus in circuituil agricol???
buna seara. Da chiar vreau sa ii schimb categoria de folosinta,vreau sa incerc sa accesez fonduri nerambursabile plus ca impozitul pe teren va fi mai mic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am un certificat de urbanism pentru construire casa ... mugurel84 mugurel84 Buna ziua. Am un certificat de urbanism pentru construire casa pe un teren impartit in CC, Arabil, Fanete. Teoretic Casa nu se poate construi decat pe ... (vezi toată discuția)
Cumpararare teren pasune in vederea construirii valchim valchim Asi dori sa achizitionez un teren in vederea construirii unei locuinte, iar in Certificatul de urbanism (cerut in vederea instrainarii in vederea costruirii de ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan, folosinta actuala teren agricol polarbear2 polarbear2 Buna ziua, Problema mea sta in felul urmator. Am posibilitatea de a cumpara un teren intravilan care are ca folosinta actuala: faneata. Conform ... (vezi toată discuția)