avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Analize fizico-chimice si microbiologice produse ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Analize fizico-chimice si microbiologice produse cosmetice

Buna Ziua ,

Ma numesc Marius si doresc sa va intreb ce analize fizico-chimice si microbiologice trebuie sa contina dosarul unei creme naturale . Ma intereseaza exact fiecare analiza in parte ( numele fiecareia ) .

Va multumesc .
Pentru a obtine informatiile solicitate, trebuie sa va adresati unui laborator de analize. Cautati pe net si veti constata ca beneficiati de consultanta gratuita, in intocmirea dosarului de abilitare a produsului cosmetic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi doresc sa deschid o afacere anul acesta. ManoleGorrell ManoleGorrell Buna! Imi doresc sa deschid o afacere anul acesta, producerea de creme din ingrediente naturale, si vanzarea lor. Dar nu stiu unde se fac testarile si pe cine ... (vezi toată discuția)
Cantitate minima de fragmente vegetale pentru realizarea unui raport de expertiza fizico-chimica Marka Marka Buna seara! Va rog, sa ma ajutati cu un raspunsuri la intrebarile de mai jos. Care este cantitatea minima de fragmente vegetale (in care se presupune ... (vezi toată discuția)
E nevoie de avizari/certificari pentru vanzare produse (nisa healthcare) din china? calamirop calamirop Un srl vinde produse importate din china. Un exemplu de produs ar fi plasturi pentru slabit. Intrebarea e daca este nevoie de vreo certificare sau avizare ... (vezi toată discuția)