avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Renuntarea la calitatea de consultant
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Renuntarea la calitatea de consultant

Ma simt foarte bine pe forum, dar nu prea mai stau bine cu timpul liber. Din acest motiv, cred eu, mi-a scazut si rating-ul. Este placut sa fii consultant dar trebuie sa ai ceva timp liber sa stai pe site.
Autorecomandarea nu am incercat-o pentru ca m-am gandit ca ma fentez singura. As dori sa renunt la calitatea de consultant, in masura in care se poate si va rog sa ma indrumati in acest sens.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 19:48, 21 Iunie 2009
Cred ca poti sa te duci in profil utilizator si sa devii utilizator.
Asa nu mai ai rating.

Alberto Kurtyan
Buna ziua. Scuze pentru intarzierea cu care raspund. Am sters profilul dvs de consultant, astfel incat acum sunteti doar utilizator. In contul dvs. exista si posibilitatea de a va suspenda singura calitatea de consultant.

Numai bine si multumim pentru utilizarea serviciilor avocatnet.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Maxim nota (rating) 9 orice as face ? Albert Kurtyan Albert Kurtyan Se pare ca orice as face, peste rating 9 nu trec nici mort. Trebuie sa cumpar produse de la avocatnet ca sa imi cumpar nota? Alberto Kurtyan (vezi toată discuția)
Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Consultanti care se recomanda singuri klewos klewos Se pare că un consultant poate să-şi dea singur o recomandare. Am observat întâmplător asta privind paginile de profil ale câtorva consultanţi. Cred ... (vezi toată discuția)