avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie Tableta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie Tableta

Buna ziua,
In august 2014 am achizitionat o tableta. In luna decembrie au inceput sa apara niste cerculete pe display,iar in momentul in care apareau tableta se si bloca. Am dus-o la magazinul de unde am cumparat-o ,acestia au trimis-o la service. Ne-au inapoiat tableta ,iar pe fisa de predare scria ca au inlocuit dockingul(este o tableta cu tastatura) si ca au resoftat-o. A functionat o peroada iar in luna februarie a inceput sa prezinte exact aceleasi probleme.M-am prezentat personal la service-ul care a reparat-o si am cerut negatie. Dumnealor au refuzat sa ne dea negatie ,spunand ca atata timp cat o pot repara,o vor repara.Au resoftat-o din nou,fara sa ii faca nimic altceva si ne-au anuntat ca este reparata.dupa cateva ore de folosire,a inceput sa prezinte aceleasi defecte. Am dus-o din nou in service ...am cerut din nou negatie. Intrebarea mea este: in ce moment ii va obliga legea sa ne dea negatia, atata timp cat se intoarce in service cu aceasi problema?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:17, 12 Martie 2015
In baza documentelor de achizitie si de introducere in service,sesizati oficial protectia consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict mediagalaxy si esd-rom service andreid24 andreid24 Salut, In urma cu ceva vreme, mai exact o luna si 3 zile, a inceput spectacolul intre mine si MediaGalaxy plus ESD-ROM service. Pe 01.09.2015 am trimis la ... (vezi toată discuția)
Telefon mobil cu defectiuni, in garantie JulianDoe JulianDoe buna ziua, in luna martie 2016 am cumparat un telefon de la o firma de telecomunicatii, cu prelungire a abonamentului pentru inca 2 ani. dupa 2 -3 saptamani, ... (vezi toată discuția)
Am probleme cu o firma ce produce tablete panamirela21 panamirela21 Buna seara. Acum 2 ani am cumparat o tableta evolio aria intr-un an am trimis-o de 3 ori in service mi-au dat negatie de service a 3-a oara si am zis sa mai ... (vezi toată discuția)