Am un vecin nesimtit care de doi ani a modificat constructia in sensul ca a facut bucatarie din baie si pe unica aerisire de la baie a bagat hota lui, furtunul, de la aragaz. Astfel, toate mirosurile d emancare imi intra mie in casa obligat, zilnic. usturoi, ceapa, bors, ce gateste si gateste zilnic. De doi ani suport si dupa imputirea zilnica am facut plangere la Disciplina in constructii Bucuresti, aia m-au pasat la primaria sector 4 si primaria m-a pasat la politia locala, serviciul disciplina in constructii. Am facut plangere in ianuarie 2015, nici pana azi nu am primit raspuns si la intrebarile mele ei zic ca mi l-au trimis dar mint. Am sunat ieri la acest serviciu si m-au informat cu mare mandrie ca nu vor face nimic pentru ca vecinul a prezentat o hartie prin care a facut modificarile in anul 2008 si ca s-a prescris. Timp de 3 ani puteau sa faca ceva. Eu am spus ca vecinul a facut modificarea in urma cu 2 ani, ca stiu de la el si am simtit pe pielea mea. Pe langa strigatorul la cer al situatiei de a ti se baga pe gat mirosuri nedorite, zilnic mai e si acest raspuns pe care eu nu il cred. Ai musafiri si ii imputi a usturoi de la vecinul.... In bloc nou, apartament de 120.000 Euro!!!! Nu pot sa cred ca nu exista, in afara de judecata care nu doresc, nici o varianta!!! Functionarii de la stat nu vor sa faca nimic, nimic. Si mamica vecinului are prieteni la primaria sectorului 4, asa se explica.
Daca poate cineva sa ma ajute cu o idee, daca nu, nu. Sunt destul de suparat.
Ce asociatie stiti dvs. sa functioneze in Romania? Sa mai astupe si ventilatii? Hahahah. Asociatiile de proprietari sunt complet inutile si consumatoare de multe. Peste tot s-au pus niste smecherasi (ca si la conducerea tarii) care trag pentru ei si isi bat joc de ceilalti proprietari.
Eu sunt la ultimul etaj. Ce reclamatie sa fac la GDF SUEZ? In ce temei legal, daca stie cineva?
Multumesc pentru suport. Exclus variantele in care sa consum tot eu (ca prostu) bani pe curent electric de jaluzele sau alte prostii de acoperit putoarea lui...
Daca sunteti la ultimul etaj chiar ca ati "rezolvat" problema!!
Procedati asa cum v-am "sugerat" impreuna cu un alt user de "bine" si astupati aerisirea sub nivelul dvoastra astfel incat tot mirosul sa se duca in jos.
Cel putin pana ii veti pune in cap toti vecinii.
Da... fac asta numa ca am aflat de la constructor ca aerisirea asta ar f in forma de copac si ca in jos nu pot ajunge eu ci doar in sus ca are ca niste ramuri si ca eu daca infund o infund doar pe a mea. Logic nu e, ca mirosul lui vine tot pe a mea...dar asa mi-as pus maistrul care a facut blocul, e bloc nou....
Montare hota.
Costy16
Pot monta burlanul de la hota de aragaz din bucatarie pe aerisire?
Este legal acest lucru?
Vecinul de la etajul 4 imi spune ca îi intra miros în ... (vezi toată discuția)