avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... text de lege
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

text de lege

Exista vreun text de lege care precizeaza ca un contribuabil nu poate contesta o sanctiune aplicata de catre un functionar public?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:22, 13 Martie 2015
Nu.
La ce va referiti exact ? Poate nu puneti intrebarea potrivita.
;;„La data suspendării unitatea este sigilată de echipa de control şi se afişează la loc vizibil un anunţ cu textul: „Activitate suspendată de Antifraudă – ANAF pentru neemiterea bonurilor fiscale”, iar pe durata suspendării unitatea rămâne sigilată. Este important de menţionat că plângerea nu mai suspendă executarea sancţiunilor dispuse pentru sancţionarea abaterilor menţionate, iar ruperea sigiliului constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de până la un an|”, se mai spune în comunicat.;;MI SE PARE ABERANT ACEST ARTICOL
1.NU AI DREPTUL SA DEPUI PLANGERE
2.DACA CINEVA RUPE SIGILIU UNITATII(CARE ESTI CHIRIAS) TE DUCI LA PUSCARIE 1 AN
ACUM FIE VORBA INTRE NOI CONTROLUL SE FACE LA SOCIETATE,AMENDA SE DA SOCIETATII,CINE INTRA LA PUSCARIE? ADMINISTRATORUL,VANZATORII ???
Nu mai scrieti cu majuscule.
Nu scrie ca nu poti depune plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garda financiara sebi557 sebi557 Referitor sanctiune-Norme Metodologice pentru aplicarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza ... (vezi toată discuția)
Directorul unei societati in faliment foloseste in continuare activele firmei daponte stefan daponte stefan Ce pot face in calitate de creditor al unei societati comerciale ,aflata in faliment, inscris la masa credala , cand directorul societatii, care de fapt este ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate oug 28/1999 anamaria_s anamaria_s buna ziua. Daca unei societati comerciale i s-a suspendat activitatea in temeiul art. 14 din OUG 28/1999, care sunt efectele acestei suspendari si care sunt ... (vezi toată discuția)