avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare II prestari servicii diverse
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare II prestari servicii diverse

Buna ziua, vreau sa va intreb ce acte sunt necesare pentru un ii cu domeniul prestari servicii diverse si domeniu instalare sisteme securitate, ma refer la actele de studii pe baza carora sa am aceste 2 domenii (cod caen daca despre el este vorba) daca domeniile de activitate trebuiesc toate declarate de la inceput sau pot fi adaugate si dupa si daca trebuie sau mai bine zis daca pot sa nu platesc tva. multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:56, 15 Martie 2015
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate le gasiti aici:

[ link extern ]

Formalitățiile necesare licențierii pentru activității de proiectare,instalare,modificare sau intreținere sisteme de alarmare impotriva efracției
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa pe sisteme securitate tehnic m tehnic m Buna ziua. Am cursuri de tehnician sisteme securitate cu practicare 6 ani la o firma cu specific. As dori sa deschid un pfa pe tema de instalare,mentenanta ... (vezi toată discuția)
Ce servicii pot presta ca si pfa in sisteme de securitate? AndreiG23 AndreiG23 Buna ziua. Ce servicii pot presta ca si PFA in sisteme de securitate dupa autorizare? Pot executa lucrari ce necesita si proiect sau doar lucrari rezidentiale? (vezi toată discuția)
Srl ALEXANDRA260 ALEXANDRA260 Buna ziua! Am deschis un SRL si dețin si functia de administrator dar si de angajat al firmei. Se poate sa ma autorizez in aceste conditii?? (vezi toată discuția)