avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... PFA declaratii si plati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

PFA declaratii si plati

Buna,am un pfa de anul trecut,nu am platit si nu am declarat nimic si nici nu lam folosit anul trecut...as dori sa intreb ce proceduri declarati palti trebuie sa fac pentru a fi inregula cu toate!
astept un raspuns!Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:53, 16 Martie 2015
Daca ati infiintat pfa-ul anul trecut, la infiintare ati depus si declaratia 220 cu venitul estimat pentru anul 2014 si in functie de acela aveati de platit impozit pe venit 16% si contributie la sanatate 5,5%. Mai trebuia sa fi depus tot atunci declaratia 600 cu venitul lunar asigurat pentru contributia la pensie.
Acum in anul 2015 trebuie sa depuneti declaratia 200 pentru a inchide anul 2014. Mai trebuia sa fi depus declaratia 392b pana pe 25 februarie 2015.
Puteti sa faceti si acum platile restante dar vi se vor calcula penalitati cu fiecare zi de intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale pfa teo53 teo53 Am un PFA( coafor) infiintat si inregistrat in mai 2014, ce declaratii fiscale si pana la ce data trebuiesc depuse? Multumesc pt raspuns! (vezi toată discuția)
Depunere declaratii pfa traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt traducator PFA, inregistrat la Adm. Financiara, in sistem real, neplatitor de TVA. Anul trecut in luna ianuarie am depus la Adm. Financiara ... (vezi toată discuția)
Declaratii obligatorii pfa + impozit pfa 2016 sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt traducator PFA, in sistem real, neplatitor de TVA. De asemenea, lucrez si la o institutie de stat ca angajat cu norma intreaga. As dori sa ... (vezi toată discuția)