buna ziua
doresc sa mi dau demisia si nu prea stiu cum sa procedez.lucrez la aceasta firma de aproape cinci ani si nu mai suport sa lucrez cu un asemenea colectiv si patroni care nu platesc salariile la timp,si nici procentul pe care il avem din vanzare.din cate stiu demisia trebuie depusa in 2 exemplare si trebuie sa obtin un nr de inregistrare;cei de la contabilitate nu dau nr de inregistrare.cum ar trebui sa procedez?
imi este tare frica ma ma vor fatai cu bani inclusiv procentul care nu este declarat in contractul de munca.in acest sens ce ar trebui sa fac?daca se poate un mic ajutor ,o mica indrumare.:sorry:
Buna ziua ,
sunt insarcinata in 12 saptamani,iar anul acesta am avut o perioada de 2 luni jum in care nu am lucrat;iar acum lucrez cu un contract pe o perioada de 4 luni care ar expira in luna decembrie.In acesta situatie as putea beneficia de acei banuti dupa nastere?sau cate luni lucrate ar trebui sa am?acele 2 luni jum se pot plati si unde anume?dupa incetarea contractului as putea intra in medical,sau somaj?
Va multumesc
Pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC trebuie ca in ultimul an anterior datei nasterii copilului, sa aveti realizate timp de 12 luni venituri din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole supuse impozitului pe venit.