avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis cat.C
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis cat.C

Buna!Politia germana are dreptul sa-mi suspende permisul de conducere cat.C pe teritoriul Germaniei pe 30 zile pentru comiterea unei contraventii?
Multumesc,Lehel
atat timp cat ati incalcat legislatia statului in care va exercitati dreptul de a conduce trebuie sa va supuneti si pedepselor aplicate de acel stat. La fel cum trebuie sa respectati de ex limite de viteza, sau alte reguli specifice fiecarui stat in parte , la fel se aplica si regimul pedepselor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala Corina Grigorescu Corina Grigorescu Buna ziua. Pot fi sanctionata ca am incalcat prevederile art. 196 din codul penal daca am cazut cu motocicleta in timp ce rulam regulamentar pe banda 1 si mi ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)
Am fost sancționat de un agent de circulație pentru o contravenție pe care n-a constatat-o el. am vreo șansă să obțin reducerea suspendării permisului sau anularea pv? romicatila romicatila Buna ziua, am primit o amenda de ciruclatie pe A1 la km 12 pentru viteza de 132 km/ora. Agentul care m-a oprit a spus ca zona era restrictionata cu 80km/ora, ... (vezi toată discuția)