Buna,tuturor! Am si eu o mare problema... As dori din toată inima sa ajung procuror dar mi-am dat seama de asta cam târziu având in vedere ca in aceasta vara dau bacu' si ar fi trebuit sa fi învățat deja pentru admitere... insa știu ca dacă ma voi strădui voi reuși. Marea problema este ca nu știu cu ce sa încep , ce sa invat... Cine știe ce trebuie sa încep sa invat? Pot da la facultatea de drept deși unul din părinți a avut niște probleme cu legea? Multumesc anticipat.
De invatat veti invata in facultate. In plus trebuie sa iubiti si limba romana!:yes:
Puteti urma cursurile facultatii de drept chiar daca parintii au avut probleme cu legea.
Au trecut vremurile cind se tinea cont de "origini".
Invatati pentru admiterea la facultate :) Dreptul civil, penal, administrativ si restul vor venii cu timpul in anii de facultate. :) Mare atentie, anul I s-ar putea sa va dezamageasca. O sa faceti in principal civil si acolo o sa tociti la actul juridic :) Nu va dati batut, frumusetea vine din anul II cu drept penal si anul III drept penal special :) Succes!