avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Procuror
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Procuror

Buna,tuturor! Am si eu o mare problema... As dori din toată inima sa ajung procuror dar mi-am dat seama de asta cam târziu având in vedere ca in aceasta vara dau bacu' si ar fi trebuit sa fi învățat deja pentru admitere... insa știu ca dacă ma voi strădui voi reuși. Marea problema este ca nu știu cu ce sa încep , ce sa invat... Cine știe ce trebuie sa încep sa invat? Pot da la facultatea de drept deși unul din părinți a avut niște probleme cu legea? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 22:09, 26 Iunie 2015
E bun si DNA-ul la ceva!:)

De invatat veti invata in facultate. In plus trebuie sa iubiti si limba romana!:yes:
Puteti urma cursurile facultatii de drept chiar daca parintii au avut probleme cu legea.
Au trecut vremurile cind se tinea cont de "origini".
Invatati pentru admiterea la facultate :) Dreptul civil, penal, administrativ si restul vor venii cu timpul in anii de facultate. :) Mare atentie, anul I s-ar putea sa va dezamageasca. O sa faceti in principal civil si acolo o sa tociti la actul juridic :) Nu va dati batut, frumusetea vine din anul II cu drept penal si anul III drept penal special :) Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de violenta in scoala generala mariancristielena mariancristielena BUNA ZIUA,ma numesc M......,sunt tatal a doi copii o fata de 11 ani,si un baietel de 6 ani si 11 luni,amandoi copii sunt inscrisii la aceeasi scoala gen,cu ... (vezi toată discuția)
Despre examenul de admitere la inm A. Armina A. Armina Buna ziua! In aceasta vara am terminat anul II de facultate si as vrea sa incep sa ma pregatesc pentru examenul de admitere la INM. In afara de codul civil, p. ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)