avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie frigider
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie frigider

Buna seara. Am un frigider cumparat in mai 2014 cu 5 ani garantie. In septembrie 2014 cand eram in concediu s-a stricat ventilatorul si s-a stricat toata mancarea din frigider si congelator,provocand un miros urat care s-a imbibat in toate compartimentele. Au fost anuntati cei de la garantie,au reparat ventilatorul si le-am cerut sa rezolve problema mirosului,insa ne-au asigurat ca trece prin spalari repetate.
Mentionez ca din septembrie si pana in prezent l-am spalat in nenumarate randuri cu toate solutiile posibile si l-am lasat la aerisit,insa fara succes. I-am anuntat pe cei de la garantie si pe cei de la care am cumparat produsul,au trimis o echipa care a demontat congelatorul si l-au spalat cu otet,asigurandu-ne ca in doua zile mirosul urat va disparea. Bineinteles ca nu a disparut,deoarece canalul de aerisire are peretii din poliester,care s-a imbibat cu lichidul stricat ce a curs din congelator.Am cerut sa fie inlocuit acel poliester,insa cel de la service a spus ca nu se poate scoate. Am cerut sa ne fie inlocuit frigiderul,deoarece nu il putem folosi cum trebuie,insa ni s-a cerut timp de gandire in vederea schimbarii produsului,iar acum nu ne raspunde nimeni. Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta problema?Vina nu imi apartine in ceea ce priveste mirosul si nu stiu ce mai pot face pentru a fi solutionata problema.Am si un bebe,a carui mancare trebuie sa o sigilez in pungi pentru a putea sa o tin in frigider. Nu stiu ce sa fac,m-am gandit la o plangere la protectia consumatorului. Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: mia_livia , utilizator 10:44, 18 Martie 2015
Sesizati oficial protectia consumatorului

Am cerut sa ne fie inlocuit frigiderul,deoarece nu il putem folosi cum trebuie,insa ni s-a cerut timp de gandire in vederea schimbarii produsului,iar acum nu ne raspunde nimeni.

Cat timp a trecut de cand ati discutat cu ei? Daca mai mult de 2 saptamani cred ca ati asteptat suficient si puteti face reclamatia. Nu uitati sa scrieti despre incercarea de rezolvare pe cale amiabila la care nu v-au raspuns.

O puteti face si online. Cititi intai ce scrie aici:
[ link extern ]
si apoi completati formularul:
[ link extern ] /
Asa voi face. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme mari cu un frigder nou kasandra094 kasandra094 Buna la toata lumea....Va rog frumos ajutatima si pe mine cu un sfat am mare nevoie de ajutor:(( In vara pe 04-06-2009 am cumparat un frigider de la [EDITAT] ... (vezi toată discuția)
Frigider in garantie - care e perioada maxima in care ar trebui reparat? DariaT DariaT Buna ziua, Am cumparat acum un an si jumatate un frigider Electrolux, care s-a stricat acum o saptamana. de fapt cred ca au inceput sa apara unele \"fisuri\", ... (vezi toată discuția)
Garantie frigider dumitrucera dumitrucera Am un frigider cumparat de cca 4 ani care beneficiaza de garantie extinsa de 5 ani .Inca de la cumparare, am avut nenumarate probleme, curgandu-mi apa din ... (vezi toată discuția)