Buna ziua, locuiesc la etajul 1 impreuna cu sotul meu si cei doi copii de 8 ani, respectiv 1 an si 6 luni. Sub apartamentul nostru locuieste un minunat domn cu o ureche hipersonora , care ma bombardeaza cu reclamatii la politie din cauza asa zisei galagii care se aude de la noi si a muzicii inexistente. Am toate conditiile de diminuare a sunetului, deoarece sunt constienta ca un copil mic produce un oarece deranj, insa nu in asa masura cum s-a exprimat dumnealui in reclamatii. A chemat intr-o luna politia de 4 ori, o data ne pregateam de somn, de 2 ori dormeam, si o data nici nu eram acasa. Bineinteles ca domnii politisti au constatat ca nu facem zgomot, si nu au luat nici o masura impotriva noastra. Insa dumnealui suna mereu la 112 , iar politia trebuie sa isi faca meseria. Daca a vazut ca nu merge cu politia la domiciliu, a inceput sa faca reclamatii la politie, si la cateva saptamani suntem chemati sa dam cu subsemnatul. Partea cea mai rea este ca mi-a oprit fata de 8 ani cand se intorcea de la scoala si a certat-o sa nu mai mearga prin casa ca il deranjeaza. Fata mea ete foarte timorata, atat din cauza vecinului, cat si din cauza vizitelor politiei. Ce masuri pot lua impotriva acestuia, deoarece simt cum se schimba comportamentul fiicei mele din cauza lui? Nu vreau sa sufere copiii mei din cauza unei batran fara minte, consumator de alcool, cartofor, abandonat de familie si cu prea mult timp liber. Va multumesc!