avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Factura wizzair Hungary in lei
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Factura wizzair Hungary in lei

Buna seara,

Am primit o factura emisa de Wizz air Hungary care este emisa in lei. O declar in 390,ca fiind achizitie intracomunitara?

Multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: nefertiti_g , utilizator 22:36, 21 Martie 2015
Buna ziua,
Deoarece factura Wizz Air este scutita de Tva , nu se inregistreaza in declaratia 390 .
Va multumesc mult pentru raspuns. De asemenea,o livrare intracomunitara catre un beneficiar care nu are un cod tva valabil in vies,nu se declara in 390?
Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 390 din 2010 ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog sa ma indrumati si pe mine in urmatoarele: Sunt societate de import-export in regim de lohn.( platitor de tva in Romania) achizitionez ... (vezi toată discuția)
Unde se trece in d300 ? doina-marieta doina-marieta Buna seara , Am o factura de combustibil de la OMV Slovenia , care contine TVA ( se alimenteaza camioanele cu cardul, la o firma de transport ) , se ... (vezi toată discuția)
If neplatitor de tva inregistrat in roi biutza20 biutza20 Buna ziua.sunt o intreprindere familiala neplatitoare de tvasi doresc sa achizitonez marfa din spatiul intracomunitar.m-am inregistrat in ROI si am primit un ... (vezi toată discuția)