avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Fezabilitatea SRL
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Fezabilitatea SRL

vreau sa deschid un srl cu obiect vanzare cu amanuntul magazin mixt, in mediul urban, vad moderat,1. ce stoc marfa imi trebuie ptr inceput? 2 angajati+adm, chirie 300 eu/luna,adaus comercial 10-20%; ce rulaj trebuie sa am zilnic, pentru a-mi acoperii o parte din cheltuielile de infintare si dotare, plus celelalte???
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:57, 18 Martie 2015
E greu de spus. Eu doar va mai amintesc si de alte cheltuieli de care sa tineti cont si pe care sa le acoperiti din acel adaos comercial: cheltuielile cu facturile lunare la utilitati (energie electrica, gunoi), taxa anuala pentru avizul de functionare de la primarie (cam 100 lei), cheltuielile totale pentru un salariat cu contract de munca ajung cam 1200 lei inclusiv impozitele, achizitia casei de marcat si taxa lunara pentru abonamentul de service casa de marcat, achizitia registrului unic de control care trebuie sa fie la acest punct de lucru dar si registre nir pentru ca la fiecare factura va trebuie sa completati pagina de nir, cheltuielile cu contabila lunare si astea dar si cu persoana care se ocupa cu trensmiterea revisalului (contractele de munca si protectia muncii).
Si or mai fi si alte cheltuieli care acum nu-mi vin in minte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert cu ridicata cimpazu cimpazu buna seara, pana acum la marfa cumparata faceam nir, stabileam pretul de vanzare si vindeam. acum seful meu nu mai vinde la preturile din nir ci vinde la ... (vezi toată discuția)
Factura pfa vanzare marfa catre un srl tina1234 tina1234 Un PFA se inchide si se deschide o societate Microintreprindere. Un PFA neplatitor de tva cu cod caen 4711 comert vrea sa vanda tot ce are in stoc la ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in contabilitate a activitatilor de xerox , listare? laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua am deschis in martie anul acesta o intreprindere individuala cu vanzarea accesorilor de telefoane si calculatoare. Ma ocup si cu activitati de ... (vezi toată discuția)