avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Achizitie autoturism taxa auto recuperata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Achizitie autoturism taxa auto recuperata

Am achizitionat un autoturism inmatriculat in Romania cu taxa auto recuperata,pentru a putea inmatricula pe numele meu trebuie sa achit din nou.Intrebarea mea este daca pot recupera la randul meu taxa?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:05, 20 Martie 2015
In mod normal da, numai ca timbrul de mediu, cum se numeste acum taxa, nu se mai castiga. Practica instantelor este sa respinga aceste cereri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2008 bogdan1485 bogdan1485 Buna seara. Am platit taxa auto pentru un autoturism achizitionat din Germania in data de 12.02,2008. Se mai poate recupera aceasta taxa? (vezi toată discuția)