Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
(...) pentru oricine doreste, gasiti modelul daca va uitati, consultati sectiune a cu documentatie asociatii:
www.avocatnet.ro/content/for...
Acolo o sa gasiti:
ORDIN nr. 1.969 privind aprobarea Reglementarilor contabile pentru persoanele juridice fara scop patrimonial. L apagina 19 gasiti formularul 14-6-28.
[ link extern ]
Sau cautati la adresa:
[ link extern ]
Liste de plata reale, concrete gasitai aici:
[ link extern ] /
Astazi am verificat si toate se acceseaza usor.
m-am lovit de un raspuns negativ, spunandu-mi ca nu poate face asa ceva.
ART. 25
(1) Cotele de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari, calculate pentru fiecare
proprietar din condominiu, vor fi achitate de acestia, dupa caz, în termen de maximum 20
de zile de la data afisarii listei de plata, data care trebuie sa fie înscrisa în lista de plata
respectiva. În vederea respectarii termenelor legale de plata a facturilor catre furnizorii de
utilitati, administratorii au obligatia de a afisa lista de plata în termen de maximum 5
zile de la data primirii ultimei facturi expediate prin posta, certificata prin înscrisul de pe
stampila postei, sau de la data confirmarii de primire, în cazul transmiterii facturii prin
curier/delegat. Asociatia de proprietari poate calcula si percepe penalizari de întârziere
pentru suma neachitata, în conditiile stabilite si aprobate de comitetul executiv al asociatiei
de proprietari, în limitele stabilite de art. 49 alin. (1) din Legea nr. 230/2007. Suma
acestora nu poate depasi suma cotei restante la care s-a aplicat