avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima depunere REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima depunere REVISAL

Care sunt pasii pentru generarea fisierului pentru prima transmitere depunere la ITM -Revisal versiunea 5.0 8. 033
Cel mai recent răspuns: cata32 , utilizator 10:57, 22 Martie 2015
Pasii sunt urmatorii :
- Generarea se poate face apeland butonul "Generare registru" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Registru".

- Aplicatia afiseaza lista de contracte care vor fi exportate. Pentru a genera registrul, utilizatorul apasa butonul "Salveaza", urmand a selecta calea de pe discul local unde acesta va fi salvat.

- Odata salvarea efectuata cu succes, aplicatia afiseaza un mesaj de informare: Angajator exportat cu succes.


Pentru prima depunere la sediul inspectoratului teritorial de munca a registrului adresa de inaintare este insotita de o copie a certificatului de inmatriculare la registrul comertului, a certificatului de inregistrare fiscala, respectiv o copie a actului de identitate — in cazul angajatorului persoana fizica.
Vă mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 506 floreanicolae floreanicolae am o firma noua la itm ilfov si mi s-a spus de acolo ca trebuie sa intocmesc revisal 506 si apoi impreuna cu alte copii de acte sa le depun personal la unul ... (vezi toată discuția)
Export revisal neon butterflies neon butterflies dupa ce am terminat de inregistrat din vechiul in noul revisal cum se face exportul pe stik ptr a l depune la itm? multumesc (vezi toată discuția)
Revisal 500 MIRELAPITICAS MIRELAPITICAS Cum se copiaza datele din revisal 500 pe discheta sau pe CD , ptr a fii depuse la ITM ? (vezi toată discuția)