elga50 a scris:
Nu este normal ce se intampla.
Sa lasam morala atata timp cat administratora se comporta ca la usa cortului.
Absolut corect!
Insa iata ce zice autorul topicului:
-
ea - este egal cu
dansa?
-
urla nesimtita asta...
- .
.. mojiciile aceste nesimtite...
Apoi,
...practic topicul acesta l-am deschis pentru a afla in ce cifra ar trebui sa ma incadrez ca sa taca odata si sa ne lase in pace.
Practic trebuie sa ajungeti la zero ca sa nu mai
urle nesimtita asta la mama dvs. Ok?
Ce ziceti, nu ne-ati raspuns daca mama dvs
batrana si bolnavaare restante la energia electrica, la CATV ?
Ce vreau sa va spun, eu sunt administrator la alta asociatie si patesc la fel cu anumiti proprietari. Nu am ajuns la cuvinte grele pentru ca asa-mi este caracterul, insa nici
legat la gura nu sunt - dar sa stiti ca si unii dintre proprietarii nostri ar merita un comportament mai "dur". Vreau sa zic ca nesimtirea este si de partea cealalta...
Administratora dvs. se leaga la cap desi nu o doare - adica nu dansa trebuie sa o preocupe cel mai tare ca nush-cine are debite mai mari de 3 luni, iar dvs. ar trebui sa discutati doar cu presedintele as. prop. - seful d-nei administrator, adica acesta sa fie cel care pune piciorul in prag, nu dvs. Dvs. daca puteti sa o ajutati sa iasa din aceasta situatie, ar fi cel mai bine.
Deci, incercati sa va achitati tot, apoi mentineti pe debitul pe zero. Nu este usor mai ales in conditiile in care pensiile noastre sunt la limita existentei fizice - dar de acest lucru nu se face nici
nesimtita de administratora si nici ce-a mai mare parte dintre noi. Nici nu vreau sa va spun valoarea pensiei mele - dupa
o activitate in campul muncii de aprox. 45 de ani.
Succes!